Na ovim stranicama se nalaze coveri za filmove i serije nastale u Jugoslaviji i državama koje su nastale njenim raspadom
( Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija)
Coveri su dostupni svima za download besplatno! Stranice se temelje na međusobnoj razmjeni skeniranih covera koje dobijam od posjetitelja ovih stranica, pa vas molim ukoliko imate veću količinu covera da mi dostavite spisak na mail:studenicover@yahoo.com tako da mogu povećati ponudu covera na novim blog stranicama: Coveri1
Zahvaljujem se svima koji su mi dosad pomogli u prikupljanju covera jer bez njih ova moja zamisao ne bi mogla biti provedena u dijelo.
Studeni

Friday, January 4, 2008

Prijetna mrtva dekleta

Vojna na Hrvaškem se je vsaj formalno končala, v ljudeh pa je pustila globoke sledove in rane. Ljudje so zagrenjeni in nestrpni do soljudi, nasilje ostaja nekaj vsakdanjega, želje po boljšem življenju pa se zdijo še vedno neuresničljive. Nezadovoljstvo se je še posebej razsejalo na mestnem obrobju, med poproletarci in malomeščani ozkega pogleda in neprikrite sovražnosti tudi do sosedov, s katerimi so preživeli večino življenja.

V takšno okolje se priselita dve dekleti, študentka medicine Iva in njena prijateljica Marija. Stanovanje dobita v stari, zanemarjeni predmestni hiši, pri zagrenjenih zakoncih Olgi in Blažu. Hiša in okoliš sta prebivališče ljudi z obrobja, predvsem zgrešenih eksistenc, nezadovoljnežev in prostitutk, za katere je zagrebško predmestje končna postaja njihovega zavoženega življenja.

Dekleti nista samo tesni prijateljici, sta tudi ljubezenski par. V predmestju Iva in Marija upata na zasebnost in mir, živita svoje življenje ter se za druge ne zmenita. Zaradi svoje mladostne privlačnosti, urejenosti in umaknjenosti pa kmalu postaneta tarča nadlegovanj.

Ko ju zagrenjena stanodajalka Olga preseneti v ljubezenskem objemu, se prične gonja proti drugačnima dekletoma stopnjevati. Nestrpnost postaja vse bolj nekontrolirana in nasilna, tako da bosta morali dekleti za svojo drugačnost plačati najvišjo ceno.

Leto: 2002
Žanri: Drama / Triler
Režija: Dalibor Matanic
Igralci: Olga Pakalovic / Nina Violic / Kresimir Mikic / Inge Apelt / Jadranka Djokic / Ivica Vidovic
Trajanje: 77 min
Podnapisi: angleški / SLOVENSKI
Jeziki: Hrvaški

1 comment:

Anonymous said...

Hvala za intiresny Blog

Coveri koji nedostaju

Na ovim stranicama su prikazani coveri koji nedostaju na ovom situ: Nedostaju pa ukoliko ih imate molim vas da mi ih pošaljete na mail: studenicover@yahoo.com

Prijatelji stranica: coveri.blogspot.com

Razmjena banera

Ukoliko imate vlastite stranice i želite obavite razmjenu banera
kontaktirajte me na mail : studenicover@yahoo.com

-----------------------------------------------------------------
Moj baner:
_____________________________________________